ToolieBy NTIG

Dataskyddspolicy

Toolies besökares integritet är väldigt viktig för oss, och vi är fast beslutna att samla in minsta möjliga data samt skydda den. Denna policy förklarar vad vi gör med din data.

Groupie & Selfie

Båda dessa appar sparar ingen data online. De använder sig av din webbläsares lokala utrymme för att spara textinformation, s.k. local storage. Detta innebär att de grupper som du lägger in inte är nåbara från internet utan är i tryggt förvar lokalt på din dator.

Vill du ta bort din lokalt sparade data, klicka här. Detta raderar dina sparade grupper.

Helpie

När du ansluter mot ett "rum" i Helpie så skapas en krypterad token ( typ som en biljett ). Denna används sen för att hålla koll på vilket rum du tillhör och vilken status du har. Din biljett försvinner när du stänger webbläsaren, alt. loggar ut dig från appen. Denna data sparas även på Toolie-servern i en krypterad databas. Denna data sparas i 24h ( så du kan vara kvar i samma rum en hel dag).

Google Analytics

Toolie använder sig av Google Analytics för att undersöka hur ni interagerar med de olika applikationerna. Vi har vidtagit de åtgärder plattformen tillåter för att begränsa och skydda den data som samlas in. Datan som samlas in kommer endast användas för att förbättra Toolie.

Följande data samlas in av Google Analytics:

Följande åtgärder är gjorda för att hålla din data anonym och säker:

Läs mer om hur Google Analytics behandlar din data.

Kontakt

Vi frågor eller funderingar, kontakta johan på johan.kivi(alfakrull)zocom.se.

Genom att använda Toolie godkänner du denna databehandling.